Woning, begane grond

WONING: Woonoppervlak: 210 m² Perceel totaal: 691 m² Inhoud: 797 m³ Bouwperiode: 1906-1930

BEGANE GROND: Entree aan de zijkant gelegen met een toilet. Aan de voorzijde bevindt zich de werkkamer en verder de gang doorlopend toegang naar de woonkamer. Royale woonkamer met aan de voorzijde het zitgedeelte en aan de achterzijde het eetgedeelte.

Aan de achterzijde bevindt zich de dichte keuken met keukenopstelling in een U vorm. Alle inbouwapparatuur is in de keuken aanwezig. In de keuken middels de vaste trap toegang tot de ruime kelder met aldaar de aansluitingen voor wasmachine en droger alsmede ruimte voor provisie. Aangebouwd aan de keuken een meer dan royale serre/eetkamer met veel lichtinval door al het glas rondom.

EERSTE VERDIEPING: Ruime overloop met toegang naar de 4 slaapkamers en de 2 badkamers. Aan de voorzijde 2 ruime slaapkamers beide met vaste wastafel. Aan de achterzijde nog 2 ruime slaapkamers beide met vaste wastafel.

De 1e grote badkamer is luxe afgewerkt met een jacuzzi met tv, douche en dubbele vaste wastafel.
De 2e badkamer is voorzien van een douche, vaste wastafel en 2e toilet.

TWEEDE VERDIEPING: Via de vaste trap toegang tot de zolderverdieping met ruime overloop. De 5e slaapkamer heeft aan de voorzijde aangrenzend een 2e ruimte en de 6e slaapkamer heeft een vaste wastafel.

TUIN: De brede voortuin, de lange oprit en de achtertuin bieden veel ruimte voor opstelling van meerdere auto’s. In de achtertuin bevindt zich een veranda en een houten berging.

Foto’s

WoonkamerWoonkamerWoonkamerSerreKeukenKeukenWerkkamer

Plattegrond

2-D3-D

Meer informatie beschikbaar op:

FundaFunda in business